Gastenboek

Sigrid Snoep

Op zaterdag 29 augustus hebben we op mijn werk (een woonvoorziening waar 18 mensen met een verstandelijke beperking wonen)een feestje gegeven.

Elk jaar houden wij in de zomer een feestje, meestal een BBQ, maar nu wilden we iets anders 29 augustus was de dag dat er op de woning de Huik te Gouda een pannenkoekenfeest gehouden werd. Niet alleen alle bewoners van de Huik waren er, maar ook hun familieleden, de buurtjes en de vrijwilligers. Het weer zat mee… een zonnetje, niet te warm, we konden lekker buiten in de tuin zitten. Op de tafels lagen rood geblokte tafelkleedjes. Net zoals in een echt pannenkoekhuis.

Met 8 pannen tegelijk werden er overheerlijke pannenkoeken gebakken. En de keuze was reuze… Er waren pannenkoeken met spek en kaas. Op de gewone pannenkoeken konden we stroop, verschillende soorten suiker en warme kersen met slagroom doen.

Nou, jullie snappen het natuurlijk al… wij hebben er van gesmuld.

Er zijn flink wat pannenkoeken gegeten. Het heeft ons in ieder geval goed gesmaakt. Het was echt super geregeld door Walter.

Nogmaals bedankt!!!!

Het was een geslaagd feestje, het was erg leuk en gezellig. Met een voldaan gevoel en een volle buik gingen alle gasten naar huis… en onze bewoners die vroegen: “Volgende jaar weer?”

 

Technische Unie

Tijdens onze jaarlijkse TU TOPPERS SHOW heeft Walter bij ons ruim 200 pannenkoeken gebakken voor onze klanten. Zowel de klanten als wij hebben genoten. Er is genoeg keuze. De kraam ziet er gezellig uit met verschillende soorten oud Hollands snoep, rood-wit geblokte kleedjes en zeer vriendelijk personeel!

Een echt aanrader voor zowel volwassenen als kinderen!

 

Marcel, Saskia en Tessa

Voor onze dochter die twee werd hadden wij een feestje georganiseerd met Walter. Iedereen was verrast en enthousiast. Een daverend succes. Walter had binnen no time een prachtige pannenkoekbaktent opgezet, complete met allerlei zoet beleg. Zo feestelijk. Zo lekker!!! Een absolute aanrader. Zelfs als je zoals wij niet in de region wonen van Walter is het allemaal geen probleem. Perfect op tijd en het liep gewoon allemaal helemaal goed. Walter is daarbij ook nog eens een hele sociale en gezellige vent. Dat maakte ons feestje helemaal compleet. Walter: nogmaals bedankt!!!!!

 

Sergeant Majoor Jack Piket

Mijn manschappen en ik bedanken Walter voor het verzorgen van een fantastische avond in de vorm van het pannekoeken bakken voor 30 Resevist Luchtmachters van vlucht 5 , 519 squadron op Vliegbasis Volkel. Het was zo lekker dan de mensen de ochtend erop wederom aan de pannekoeken zaten. Namens allen dank